Detox en Verzorging

F.I.T. C9 9-daagse Detox kuur

Ben jij klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het F.I.T. programma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf!

Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt.

C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met onze bestseller Aloe Vera Gel. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen jou je doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.

C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma.

Maak direct een vliegende start!

Via onderstaande link kun je alle producten en prijzen van de producten in mijn webshop zien.  Meer informatie volgt nog op deze pagina.

Webshop Forever Living producten

Bestellen kan eventueel rechtstreeks via mijn webshop. Het is aan te bevelen om dan een account aan te maken.

Rechtstreeks bij mij bestellen is voordeliger, omdat ik dan bestellingen kan bundelen. Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Mail, app of bel me even, dan kan ik je ook goed informeren.

Forever C9 bevat:

Forever Aloe Vera Gel™ (2x 1 liter)
Forever Lite Ultra Vanilla™ (15 maaltijden)
Forever Garcinia Plus™ (54 softgels)
Forever Therm™ (18 tabletten)
Forever Fiber™ (9 sticks)
Meetlint
Shaker
C9 brochure

N.B. Als je enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raadpleeg dan eerst jouw arts, voordat je aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement begint.  Forever F.I.T. (C9, F15, Vital5) is niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.